Mensaje de error

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls en menu_set_active_trail() (línea 2396 de /homepages/33/d590453748/htdocs/includes/menu.inc).

Reunió anual de la SBGO

Estimats socis,

Una vegada més, i així com ja s'ha informat prèviament al Twitter (@ginebalear), un altre any ens posam en contacte amb vosaltres per a informar-vos sobre l'organització de la nova Reunió anual de la SBGO que realitzarem dia 16 de novembre de 2019 al Saló d'Actes del COMIB.

Vos animam a que anau preparant les Comunicacions lliures des de cadascun dels vostres centres. Ja sabeu que haureu d'informar a la direcció del remitent de:

- nom del ponent,

- títol de la presentació i

- hospital al qual representau

com a màxim 10 dies abans de la reunió (6 de novembre de 2019). Ja sabeu que per motius de temps, l'acceptació de les ponències es realitza en rigorós ordre de comunicació a la direcció secretaria@ginebalear.org. Aquestes presentacions, com d'altres anys, encetaran la reunió que continuarà amb dues ponències:

1- Cirurgia Fetal. Dr. Eduard Gratacós. Cap de Servei de Ginecologia i Obstetrícia. Maternitat de Barcelona. Director de BCNatal.

2- Evaluación ecográfica de la masa anexial. Manejo de masas anexiales: Impacto asistencial. JL Alcázar. Codirector del Departamento de Ginecología y Obstetricia. Clínica Universidad de Navarra. Ecografía de alta resolución y ginecología oncológica.

L'assistència a la reunió és gratuïta per a tothom, i per no tenir problemes d'aforament, pregam informeu de la vostra participació al mail remitent.

Després de la part docent, estam tots convidats al dinar de germanor que s'organitzarà al restaurant Ola de Mar. https://goo.gl/maps/wg9BvkAyCXw.

El dinar és gratuït per a tots els socis de la SBGO i residents, i es cobraran 40 € als no socis. També hauríeu d'informar abans de dia 8 de novembre de 2019 els que volgueu assistir-hi (avisau al mail si voleu carn o peix, o si veleu menú vegetarià o teniu intoleràncies).

També com cada any, el dia abans de la Reunió anual se celebrarà l'assemblea de la SBGO, que serà a les 19:00 en primera convocatòria i a les 19:30 en segona convocatòria. L'assemblea es realitzarà a la seu del COMIB.

Pels que hagin de venir d'enfora, sapigueu que l'Hotel Palladium http://www.hotelpalladium.com/, just a costat del COMIB, ens fa un preu especial. Podeu contactar, els interessats, per aquesta via.

A més, informar-vos a tots que la Junta es disoldrà per a procedir a noves eleccions a l'abril. Esperam les noves candidatures.

Dates a recordar:

- 6 de novembre de 2019. Data límit per a inscriure les presentacions lliures.

- 8 de novembre de 2018. Data límit per a anunciar l'assistència a la Reunió i al dinar (són independents).

- 15 de novembre de 2018. Assemblea de la Societat Balear de Ginecologia i Obstetrícia.

- 16 de novembre de 2018. Dia de la reunió Anual de l'SBGO.

_________________________________________________________________________________________________________

Estimados socios,

Así como ya se ha informado previamente por Twitter (@ginebalear), otro año más nos ponemos en contacto con vosotros para informaros sobre la organización de la nueva Reunión anual de la SBGO que realizaremos día 16 de noviembre de 2019 en el Salón de Actos del COMIB.

Os animamos a que vayáis preparando las presentaciones libres desde cada uno de vuestros centros. Ya sabéis que tenéis que informar en la dirección del remitente de:

- nombre del ponente,

- título de la presentación y

- hospital que representáis

como máximo 10 días antes de la reunión (6 de noviembre de 2019). Por motivos de tiempo, la selección se realizará en riguroso orden de comunicación a la dirección secretaria@ginebalear.org. Estas presentaciones, como otros años, abrirán la reunión que continuará con dos ponencias:

1- Cirurgia Fetal. Dr. Eduard Gratacós. Jefe de Servicio de Ginecología y Obstetricia. Maternitat de Barcelona. Director de BCNatal.

2- Evaluación ecográfica de la masa anexial. Manejo de masas anexiales: Impacto asistencial. JL Alcázar. Codirector del Departamento de Ginecología y Obstetricia. Clínica Universidad de Navarra. Ecografía de alta resolución y ginecología oncológica.

La asistencia a la reunión es gratuita para todos, y para no tener problemas de aforo, rogamos informéis de vuestra participación al mail remitente.

Després de la parte docente, estamos todos invitados a la comida de fraternidad que se organizará en el restaurante Ola de Mar. https://goo.gl/maps/wg9BvkAyCXw.

La comida es gratuita para todos los socios de la SBGO y residentes, i se cobrarán 40 € a los no socios. También se solicita que informéis antes de día 8 de noviembre de 2019 los que queráis asistir (avisad en el mail si queréis carne o pescado, o si queréis menú vegetariano o tenéis intolerancias)

También como cada año, el día antes de la Reunión anual se celebrará la asamblea de la SBGO, que será a las 19:00 en primera convocatoria y a las 19:30 en segunda convocatoria. La asamblea se realizará en la sede del COMIB.

Para los que tengan que venir de fuera de la isla, sabed que el Hotel Palladium http://www.hotelpalladium.com/, al lado del COMIB, nos hace un precio especial. Podéis contactar, los interesados, per esta vía.

A demás, informaros a todos que la Junta se disolverá para proceder a nuevas elecciones en abril. Esperamos las nuevas candidaturas.

Fechas a recordar:

- 6 de noviembre de 2019. Fecha límite para inscribir las presentaciones libres

- 8 de noviembre de 2019. Fecha límite para anunciar la asistencia a la Reunión y la comida (son independientes).

- 15 de noviembre de 2019. Asamblea de la Societat Balear de Ginecologia i Obstetrícia.

- 16 de noviembre de 2019. Día de la Reunión Anual de la SBGO.

No hi falteu!

SBGO.