Taller


Estimats socis,

Estem absolutament encantats de que la rebuda del Taller hagi estat tan abrumadora.

Sou molts els que vos heu apuntat al taller, i disortadament, encara que volguéssim, no podem assumir un augment de places perquè del que es tracta és de que la gent pugui practicar en grups petits a les pelvis que s'han llogat.

Els acceptats per a la realització del taller han rebut un mail que han de confirmar o rebutjar per a poder anar al curs, i guardarem el llistat de tothom que s'ha preinscrit i no ha estat confirmat per a que puguin tenir preferència per a la pròxima edició.

Ens comprometem a que hagi una pròxima edició. Ja hem iniciat les corresponents activitats administratives per a que així pugui esser.

Moltes gràcies pel vostre interés, i perdonau que no poguem acceptar totes les preinscripcions.

Queridos socios,

Estamos absolutamente encantados de que el recibimiento del Taller haya sido tan abrumador,

Sois muchos los que os habéis apuntado al taller, y por desgracia, aunque quisiéramos, no podemos asumir un aumento de plazas porque de lo que se trata es de que la gente pueda practicar en grupos pequeños en las pelvis que se han alquilado.

Los aceptados para la realización del taller han recibido un mail que tienen que confirmar o rechazar para poder ir al curso, y guardaremos el listado de todos los que se han preinscrito y no han sido confirmados para que puedan tener preferencia para la próxima edición.

Nos comprometemos a que haya una próxima edición. Ya hemos iniciado las correspondientes actividades administrativas para que así pueda ser.

Muchas gracias por vuestro interés, y perdonad que no podamos aceptar todas las preinscripciones.

Atentament,

els organitzadors del curs:

Agustín Hernández Saavedra

Esther Tessier España

Amb la col·laboració de la SBGO.

Estimats socis,

Dies 28 i 29 s'impartirà a l'Hospital Comarcal d'Inca el Taller teòric i pràctic sobre assistència al part en podàlica.

Dues companyes adjuntes de ginecologia de l'Hospital de Cruces ens impartiran les classes teòriques i les instruccions sobre 4 simuladors de part.

Aprofitant que venen des de l'Hospital de Cruces, el taller es realitzarà dues vegades: dia 28 de 16:00 a 20:00, i dia 29 de 8:30 a 12:30.

Es farà una part teòrica d'una hora, i posteriorment es faran petits grups de 5 persones per a poder practicar les maniobres als simuladors.

La despesa per al lloguer dels simuladors ens arriba des del CAIB, motiu pel qual la reserva del curs es realitzarà des de la pàgina del CAIB, entrant amb l'usuari U i la contrasenya corresponent.

Per tal de facilitar les inscripcions, podeu enviar un mail a aquesta direcció i vos facilitaré el link i les instruccions per tal de que entreu a la pàgina adequada per a realitzar la inscripció de manera correcta.

S'adjunta cartell del taller. S'agraïria que el poguéssiu penjar a un lloc visible dels vostres llocs de feina.

Vos hi esperam!!

Secretaria SBGO.

___________________________________________________________________________________________________________

Queridos socios,

Días 28 y 29 se impartirá en el Hospital Comarcal d'Inca el Taller teórico-práctico sobre asistencia al parto en podálica.

Dos compañeras adjuntas de ginecología del Hospital de Cruces nos impartirán las clases teóricas y las instrucciones sobre 4 simuladores de parto.

Aprovechando que vienen desde el Hospital de Cruces, el taller se realizará dos veces: día 28 de 16:00 a 20:00, y día 29 de 8:30 a 12:30. Se hará una parte teórica de una hora, y posteriormente se harán pequeños grupos de 5 personas para poder practicar las maniobras en los simuladores.

El gasto para el alquiler de los simuladores nos llega desde el CAIB, motivo por el cual la reserva del curso se realizará desde la página del CAIB, entrando con el usuario U y la contraseña correspondiente.

Para facilitar las inscripciones, podéis enviar un mail a esta dirección y os facilitaré el link y las instrucciones para que entréis en la página adecuada para realizar la inscripción de manera correcta.

Se adjunta el cartel del taller. Se agradecería que lo pudiérais colgar en un lugar visible de vuestros lugares de trabajo.

Os esperamos!!

Secretaría de la SBGO.